Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

Петар Божовић: Нисмо ни осетили када су нам извадили мозак

ПЕВЦИ СА НАШЕГ БРДА

 Кукуричу на смену. Ноћу и дању

 

Њихови очеви су кукурикали продорније и ратоборније, и завршили у лонцу, или их је преклао Јеж, Твор попивши им крв!Да, да; само се ви смејте, ви што тртљате и једете што није за човека и људе.

Сит сам лажних пријатеља, и лицемера, који би да буду моји пријатељи на фејсбуку, инстаграму, линкедину и на другим местима за "олакшавање", и замућивање Истине. Хибридни певци, Хибридне коке. Ботови. Фаворизовани дечаци, што су расли под пендреком диктатуре који тртљају о диктатору фризиране енциклопедијске биографије по укусу оног дебелог прасца, кога су "обрадили" они првоборци криптојеврејских корена, што су уживали да лично упуцавају везане људе, жртве терора, аутора псећих гробаља, који су умрли у кревету, уместо да су изведени пред народне судове...

Али, коме причати?

Генерацији оних што тртљају, и тртљају, јер ништа друго и не знају, нити ће знати ако се и поново роде, јер ће увек бити враћани уназад, уназад, док не схвате Истину, не шутну властита тртљања и суоче се са Језиком, који боље памти од свих нас, а поготову од тих несрећних дрчних Тртљановића...

*  *

Погледајте Ви сад те Новости

 

 

 И ову:

EVO šta nam SPREMAJU u SEPTEMBRU! A MI se bavimo RATOM u UKRAJINI! - Milan Bosika (CUT)

       Коме веровати? Аргументима.


*    *

   На Мрежама има све више оних - "пробуђених", из грозоморних сфера које су створили они што бунцају и сањају ПОМОР СВЕТА уз помоћ отрова, вакцина, беснила и других боленштина - оних који се буне, дижу глас, изнопсе аргументе...

 

И оних што ТРТЉАЈУ, трљају руке, ПСУЈУ у име "напредних идеја", флоскула и "икона"  маланих силом крвавог двадесетог века, револуција и ратова који су милионе људи стегли менгелама, пресујући нове генерације као цветове у хербаријуму.

      Шта очекивати од Нових јањичара, до да после дугогодишњих испирања мозга величају убице, па и оне у Божје име!

      .........

      Многи су се "ангажовани писци" и уметници који су стекли "опипљиву славу" повукли у мишије рупе, где ћуте и проводе живот на опрезу од змија које је долазе из разних праваца, гладне и хладне.

     Понеки се усуде да заваапе. Све их је мање...

   
...

Едиција Заветине

 

*  *

 

Тзв. "алтернативни извори" вести обилују чудима, које мејнстрим медији не би штампали, или објавили, ни по коју цену.

Добро знате  у каквом времену живимо!

За неког ће ово бити немогуће, невероватно...

 * *

Оцијениле су 124 особа

 

*   *

     Време ће врло брзо показати, ко шири истину, а ко лажи.

 

*  *

Оцијенило је 55 особа

.........................

 

 ..........

       итд.   и томе слично...

 

               Певци са Нашег брда упорно кукуруричу, и понављају оно што одјекује кроз муклу ноћ и кроз свитање и дан што долази...

      Кукуричу и упозоравају кад орао кликташ надлеће живинарник, или кад кобац у бришућем лету пикира на наше пилиће по двориштима.

      Главни наш петао Алфа крештећи и кукуричући из петних жила налеће на сковлије које су провалиле у двориште и живинарник, и показује жестину и снагу јаче од орла!

      .... Да ту станемо, а?

    

Нема коментара:

Постави коментар

Мирослав Лукић

Белатукадруз , Бела Тукадруз