Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

Петар Божовић: Нисмо ни осетили када су нам извадили мозак

ДНЕВНИК

 

ДНЕВНИК

(КОД 790)

Субота, 26.22.Једна врба је паметнија

од читавог поколења...Нељуди.

Говори без речи.

Својом крошњом према Небу.

И исто тако оном другом

која расте невидљива људском оку

у дубину земље,

и разуме тајни језик. Воде…

Понедељак, 7.03.22. 08:08.
Пробудио се са сећањем на

пропадање једне фамилије.

И оличење пропадања.

(Неиспричан, до краја - роман,

или приповест о Лази Џелутану)


Углавном, на ПРОПАДАЊУ

фамилија, плодном хумусу времена,

ниче ново, које уопште није ново,

већ коров и у неким случајевима

трњина на тзв. Увратима.


Пропадање фамилије или држава

је ИСТО… итд.


* *


Четвртак, 10.03… Веје снег. Завејава зелене бусенове траве. Овај крај зиме ошинуо… као камџијом. У ствари, зима се одужила као и ова – светска завера… Како видим (на још увек слободним друштвеним мрежама - новине не читам, посебно ми се гаде сорошевске, одвратне. Бедне газете данашњу стварност тумаче на најапсурднији начин. ) Такве редакције треба – затворити, уништити, а новинаре судити, осудити, на жалост, да се то никада више не понови…То оживљавање, и скривање, прећуткивање данашњег модерног рата вирусима, који постаје из дана у ноћ планетарни геноцид; та неофашистичка пропаганда помрачила је планету; и потпомогла невиђено у познатој историји некажњено злочиначко уништавање људи у име њиховог тобожњсег спашавања планете,…

Храбрији појединци на још увек нецензурисаним друштвеним мрежама, под пуним именом и презименом, или под псеудонимима износе на видело, страшну истину о оном што се догађа већ трећу годину необјављеног  светског рата, у којем на овај или обај начин, учествује скоро већина влада на планети Земљи, окупираној од грамзивих злочинаца и богаташа!

Планету су окупирали манијаци, душевни болесници, нељуди – сотонски сој.

Крвопије.

UDARNA VEST! ORBAN OKREĆE LEĐA BRISELU I VAŠINGTONU!!! Mi to ne možemo da dozvolimo!!!

-----

Marko Tanasković

јуче у 18:38


Марко Танасковић - Запад, на корак до нацизма - Нови Стандард

“Што се тиче самог Запада, он је овим бахатим и варварским атаком на руску културу само себи пуцао у ногу, урушавајући додатно свој одавно нарушени либерални и демократски имиџ и сврставајући се на корак од Хитлерових нациста који су спаљивали књиге због идеолошке, расне и етничке неподобности њихових аутора. У том погледу, ми Срби имамо свако право да поносно дигнемо главу, јер код нас за време НАТО бомбардовања 1999. никоме није падало на памет да из библиотека и школских лектира истерује Шекспира, Хемингвеја или Фокнера, нити да забрањује да се у биоскопима приказују холивудски филмови или да се по клубовима свира џез музика. Због те наше ширине и отворености, али не само због тога, ми увек јесмо били и увек ћемо бити свет, ма шта нам о томе говориле пи-ар кампање оних који се данас, зарад својих геополитичких интереса, иживљавају на одавно покојним горостасима светске културе.”
https://standard.rs/2022/03/09/zapad-na-korak-od-naci..


Ljiljana Lukic

Што каже мој друг ,,Када ће смак полусвета"?

Djordjije Perovic

јуче у 15:24

Obratite paznju na farmako kompanije i lokacije! 📢 💥
Sve do jedne "sasvim slucajno" u Kijevu! 📢 👊Snežana Stojanović

јуче у 9:39

ODBROJAVANJE JE POČELO. ⏳

Sve je to deo emisije, emisije koja će sve ostaviti bez teksta. Danas je poslednji dan - Posle ovoga mnogo toga će se promeniti.

 

* *

Rusija će prekinuti vezu sa globalnim internetom 11 marta


* *

Bojan Ilic

јуче у 3:52

OVO JE VELIKA VIJEST! PFIZER PRIZNAJE: IZRAEL JE BIO VELIKI EKSPERIMENT ZA mRNA GENSKU TERAPIJUMarija Olivari

Znači odmah bagru hapsiti, nema se šta čekati.
Radili su genocid namjerno, trebaju odgovarati bolesnici bolesni.


Gile Jeremic

A Srbija!?

 
* *


Горан Бошњак

И шта сад зло ће се опет извући .....као да се вакцине никад нису десиле ма ја би их све побио тих неколико хиљада који раде за пфизер


Jovana Kirov размијенила је запис Драгана

Драган Прелич

јуче у 10:58

Ništa nije onako kako izgleda. Sve informacije koje se pojave u javnost treba uzeti sa velikom rezervom. Jer je prava istina sakrivena.
Stalo mi je samo do naroda koji uvek ispašta dok se kreatori svih sukoba samo igraju sa našim životima zarad pohlepe, zabave, dosade i bolesnog ega. Vode se uverenjima koja nisu prirodna i nemaju nikakve veze sa božanskim.
Verujem da postoje uvek dve strane tih sila ali obe dolaze iz istog centra jer je potreban balans.
Ne naučiš dok ne pogrešiš i učiš da bi grešio.
Svi znamo ko su zločinci ali se do dan danas niko nije procesuirao i osudio. Dok to ne vidim ne mogu i ne želim da verujem nikome.
Sit sam pustih priča i željan dokaza.
Sve je postalo nakaradno. Reč više nema težinu i vrednost. Dragoceno vreme se gubi na nebitne stvari a naš život prolazi.
Postalo je sramota da voliš, pokažeš osećanja. Svi su željni hladnoće, nedodirljivosti,uzvišenosti a ne vide koliko su prazni. Ne znaju šta žele i šta ih ispunjava.
Neka nam je bog u pomoći svima.


* *

Snežana Stojanović

Na početku si lepo napisao NIŠTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA. Postoji jedna narodna izreka STRPLJEN SPAŠEN. Ajmo još malo strpljenja.


* *


* *


Snezana Varnju

I ko je ovde lud, krizni štab ili vlada? Sve ih treba skloniti sa scene u Srbiji.

Допада се Приказати списак оних који су оцијенили

данас у 0:59

 

* *


Zagrljaj Tišine •
Najveća snaga jedne žene je ljubav.
Žena kada zavoli, tad je najjača.
Tad može sve.
Teško onom ko stane na put ženi koja voli.
Приказати у потпуности...

6

* *


Jovana и Zoran су размијенили запис Ilonka

Ilonka Mladen

јуче у 7:55

Ukrajinskim nacionalističkim kanalima kruži video u kojem se dječak, koji se predstavlja kao sin branioca Mariupolja, sa automatom u rukama obraća svim Evropljanima i ljudima širom svijeta, pozivajući ih da podrže Ukrajinu sa što više oružja i zatvoriti vazdušni prostor zemlje. “Mariupolj je Ukrajina, ja sam Ukrajina.” Dječak stoji ispred zastave koja nosi simboliku neonacističkog puka Azov.

0:41

2_5274216923205211549.mp4

* *


* *

Violeta Georgievska

E NEĆE USPETI NJIHOVA KVAZI NAUKA ! NEEEEMA VIŠE !!!


* *

Snežana Stojanović

јуче у 7:08

🔴 John McAfee - Tako oni kontroliraju stvari

Duboka država nije teorija zavjere. To je činjenica. Ali tko je Duboka država? Kako kontroliraju stvari? Jednostavnije je, ali zlokobnije nego što mislite...

Govornik u ovom videu je softverski mogul, predsjednički kandidat i realist zavjere John McAfee koji je prošle godine navodno počinio samoubojstvo...

4_5855105821150547103.mp4


* *


Dejan Dimitrijević

јуче у 16:01

UVODIMO ČETVRTU I PETU DOZU?! Dr Tiodorović uoči sednice Kriznog štaba! - PROČITAJTE DOBRO VEST.ČETVRTA I PETA DOZA SE UVODE DA BI LJUDI MOGLI DA PUTUJU NA ZAPAD.JA MISLIO DA SE BOCKAJU ZBOG ZDRAVLJA,BAŠ SAM GLUP!!!

Uvodimo četvrtu i petu dozu vakcinacije?! Dr Tiodorović uoči sednice Kriznog štaba! informer.rs


…….. итд.


* *

Olgica Kosteska

јуче у 20:07

MIR

Benjamin Fulford, 7.mart 2022. (KRACA VERZIJA)
EU, ili nacistički Četvrti Reich, zna da su matirani i pokušavaju pregovarati o predaji Rusiji, potvrđuje više izvora. To znači da se lažni Bidenov režim u SAD-u također mora predati ili umrijeti, obećavaju izvori. “Ukrajina je glava Zmije. Kad jednom padne, nema više globalističkog carstva. Spremno je”, rekao je časnik Australskih specijalnih snaga.
Razlog za ovaj poraz je taj što Pentagon i nacije Pet očiju (Australija, Kanada, Engleska, Novi Zeland i SAD) odbijaju boriti se protiv Rusije u ime nacističke EU.
—————————
Bez obzira na slučaj, očito je gotova igra za Hazarsku mafiju u Ukrajini.
Rusko Ministarstvo obrane kaže da je režim u Kijevu gotovo potpuno izgubio sposobnost upravljanja administracijom regija i okruga u zemlji.
—————————
Postoje i vojne aktivnosti izvan Ukrajine. Na primjer, francuski obavještajni izvori kažu da je nacija Moldavija, stisnuta između Ukrajine i Rumunije, "prestala postojati".
Izvori iz švedskih obavještajnih službi kažu da su se i Finska i Švedska predale Rusiji prošle nedelje i obećale da će ostati neutralne i ostati izvan NATO-a.
De facto predaja ostatka EVrope Rusiji može se vidjeti u mnogim javnim komentarima. Na primjer, britanski premijer Boris Johnson, u članku u The New York Timesu, primijetio je da "ovo nije i neće biti sukob NATO-a... Rusija ima nadmoćnu moć... Ono što će se dogoditi u Evropi imat će duboke posljedice širom svijeta."
Čak je i priča o sankcijama Rusiji čista buka.
————————-
"Američka korporativna vlada uskoro će prestati postojati i dobro je što smo je se riješili."
Ovo mišljenje dijele vodeći političari diljem svijeta.
—————————
Odbojnost svijeta prema beskrajnom zlu HM znači da je Savez na rubu konačne pobjede kako bi ih iskorijenio, prema izvorima Dragon Family.
"Putin ima posljednji potez u ovoj partiji šaha. Mogao bi nacionalizirati cijelu Rusiju. Baš kao što Xi ima ovaj plan kao posljednji potez.
Neće biti nuklearnog rata. Globalna ekonomska kriza možda će biti potrebna da bi se porazila sotonistička zavera. Ako obje zemlje koje su nacionalizirale globalni sustav bi se urušio. Globalno resetiranje bi nadgledala Alijansa", opisuje situaciju izvor iz CIA-e.
——————————
FSB također napominje da je Covid nestao iz Rusije nakon što su laboratorije za biološki rat u Ukrajini bile zatvorene. Još jedna prednost vojne akcije u Ukrajini je ta što je većina operacija prevare s neželjenom poštom i elektroničkom poštom u svijetu sada okončana. Prestanak aktivnosti pranja novca HM-a u Ukrajini također se pokazuje kobnim za njih, napominju.
Gubitak vojne i ekonomske kontrole prisilio je HM na pregovore o predaji. Izraelski premijer Naftali Bennett, nedavno uhapšen (pozitivan na Covid i "samoizoliran"), pristao je raditi za Alijansu na pregovorima o prijenosu vlasti s HM. Iz tog razloga je govorio u ime marionetske vlade HM u Sjedinjenim Državama, Francuskoj i Njemačkoj, da su se sastale s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom", rekli su izvori iz Mossada.
————————————
Ipak, HM je sada očajna i opasna, pa već nekoliko puta pokušava izvesti nuklearni teroristički napad. Na primjer, postoje izvješća o "teretnom brodu punom Porschea, Volkswagena i Bentleyja koji gori usred Atlantika".
Evo što je CIA rekla o požaru:
To je definitivno bio atentat. Savez je rasporedio DEW iz svemira. Energetski snop udario je u strojarnicu i sve otopio. Nije bilo načina da se ugasi vatra. Savez je znao da postoji nuklearna naprava na brodu koji je krenuo za Rhode Island za korišćenje u događaju pod ,,lažnom zastavom'' u Sjedinjenim Državama.
Ruska novinska agencija Tass također je izvijestila: "Nacionalistički bataljun Azov planira dići u zrak reaktor u Nacionalnom istraživačkom centru Harkovskog instituta za fiziku i tehnologiju i okriviti ruske oružane snage."
HM se također još uvijek nada da se može izvući iz afere pokušajem atentata. Zato je senator iz Caroline Lindsey Graham rekla da Putina treba ubiti kako bi se prekinula ruska invazija na Ukrajinu.

Evo što je CIA rekla o tome: "Lindsey Graham će vrlo brzo biti pozitivna na Covid drugi put. Bit će u samoizolaciji kod kuće. (Znamo da će je Savez uhititi i ispitati). Kad se ponovno pojavi , nosit će GPS čizme. Najvjerojatnije će nestati. Izmislit će se priča za naslovnicu. Prešla je granicu."
Washington DC također je sada blokiran kamionima kako bi se stao na kraj zločinačkom režimu Lažnog Bidena. Samo je pitanje vremena kada će se cijela ova predstava isključiti. U nastavku pogledajte neke od fotografija i videa kako biste vidjeli koliko je takozvano vodstvo G7 ostalo bez dodira. Zapazite lažnu Kamalu Harris, lažnog Bidena, prerušene vođe Kanade, Ukrajine, Francuske itd. i shvatit ćete koliko su stvari postale degenerisane.
Također imajte na umu da ti takozvani čelnici još nisu platili lažnu pandemiju i ratne zločine vakcina. U slučaju da niste primijetili dok vas je ometala ruska invazija, Britanska vlada objavila je izvještaj koje potvrđuje da su potpuno vakcinisani sada odgovorni za 9 od 10 smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj.
Postoje slični izvještaji o šteti od vakcina iz cijelog svijeta. Zato je američki Senat upravo izglasao ukidanje nacionalnog izvanrednog stanja zbog takozvanog Covida. Vi ste samo posljednji u rastućem pokretu za okončanje svih prevara.
U Kanadi, pokrajinske vlade, vojska itd. otvoreno se protive pokušaju Justina Castra da Kanadu pretvori u totalitarnu državu vakcina. Izvori MI6 kažu da su pregledali cijelu povijest Justina Castra, koja seže do osnovne škole, i zaključili da je on mandžurski kandidat i izdajica. Ne očekujte da će dugo trajati. Isto se može reći za Emanuella Macrona i mnoge druge.
Čovječanstvo se oslobađa i bit će nezaustavljivo.
Za kraj ovog tjedna želimo vam pokazati ovaj video vanzemaljskog NLO-a. NASA-in izvor uključen u projekt Bluebeam kaže: "Nikad nisam vidio ništa slično. To nije BlueBeam. Moja najbolja analiza: To je portal koji se otvorio i pokazuje drugi svijet tehnologije."
Evo još jednog misterioznog fenomena koji je nedavno snimljen u Rusiji.
Još jedan znak da ovo nisu normalna vremena je broj NLO-a u BBC-jevom izvješću o situaciji u Ukrajini.
Bilo da se radi o Bluebeamu ili nečem drugom, ovi događaji, kako zemaljski tako i onostrani, jasan su znak da planeta Zemlja prolazi kroz promjene biblijskih razmjera. Sviće novo doba.

Objavila Katharina vom Tanneneck:
https://tanneneck.blogspot.com/2022/03/benjamin-fulfo…


* *

ЗАПИСИ Оливера


Oliver Mavrinac

јуче у 20:56

Kakva licemjerna gomila idiota!
Ljut sam!Jako sam ljut!
Ok!Idemo ovako.Hoće li ljudi ikada shvatiti da ovom planetom vladaju khazari-cionisti?Teško jer su ljudi jednostavno preglupi.
Ako prihvatimo da se Putin ponaša kao Hitler u drugom svjetskom ratu što ćemo s našim Europskim liderima koji su provodili nacizam 2 godine pod izgovorom da ćemo svi pomrijeti od kovida?Aha da bila je priča da ćemo svi pomrijeti pa bogati koliko nas ostade živih a kovid je odjebao svoje ali ne brinite vratit će se opet neki drugi virus s kojim će vas strašiti na smrt opet ?Što ćemo s liderima Australije,Novog Zelanda,Kanade,Francuske,Njemačke,Austrije,Nizozemske,Italije,Belgije,Portugala,Španije itd. čiji su lideri tretirali svoje narode kao teroriste ako ne poštuju masonske civilne zaštite i njihove mjere,gdje su na ljude konjima išli i pse puštali kao u Nizozemskoj(Holandiji).Što ćemo s time?Što ćemo s demo(n)kratama iz SAD-a čija država drži cijelu europu pod okupacijom od drugog svjetskog rata i čija država nije ratovala i ubijala ljude širom planete svega 7 godina od svoga postojanja čija je država poubijala stotine milijuna ljudi širom planete?Šta ćemo s time? Ljut sam na idiote koji razvijaju ukrajinske zastave kao "oni se brinu" za živote ukrajinaca ali su tim istim ukrajincima prije samo par mjeseci željeli da ne žive ako ne nose maske i ako se ne cijepe.Svojim sugrađanima su uskračivali ljudska prava i pravo na život.Pitam vas stoko bez mozga zašto se niste tako propinjali i iznosili zastave npr.Palestinskog naroda kojeg država Izrael i cionisti ubijaju,tuku,maltretiraju već 50 godina?Zašto stoko niste izvjesili zastave Jemena?Zašto stoko niste izvjesili zastave Iraka,Afganistana ili Sirije gdje su vaši zapadni "demo(n)krati"doveli svoju "demo(n)kratiju tako što su istresali stotine tisuća bombi i ubijali nenaoružane civile ukljućujući djecu!?
Ovi vaši zločinci su vam draži a životi tih ljudi,žena,djece i staraca su manje vrijedni od vašeg ili ukrajinskog života?
Nisam ja rusofob pa da sam na "ruskoj strani".Za mene postoje samo dvije strane postoji globalističko-cionistička strana i postoji strana na kojoj su ljudi koje ti isti globalisti zovu Goyim=STOKA.
Ja sam na strani razuma,povišene svijesti,na strani istine i pravde.Ja sam na strani života a protiv ubijanja nas ljudi i pljačkanja nas ljudi od istih onih koji stvaraju ratove i sve krize a čiji pijuni smo mi ljudi.To je jedina strana koju ja podržavam.Molim vas prestanite se brinuti za tuđe živote a počnite se brinuti za svoj i živote vaših obitelji.Prvo gledajte što rade vaši političari čiji ste vi kriminal podržavali posljednjih 30 godina pa kada riješite smeće u vašem dvoru tek tada imate pravo pogledati u neki tuđi dvor.Vi hrvati razvijate ukrajinske zastave i "brinete se" za ukrajinske izbjeglice ali ne razvijate hrvatske zastave i ne prosvjedujete zbog protjeranih 400 000 hrvata iz Hrvatske.Vi hrvati koji razvijate ukrajinske zastave zašto niste razvijali hrvatske zastave za sve one žrtve potresa koji se dogodio u Zagrebu i Baniji a čiji stanovnici i dan danas nemaju ni kuće ni kućišta.Za te ljude ne izlazite prosvjedovati stoko licemjerna.Oni vam nisu bitni,njihova sudbina vas ne zanima zar ne jer vi niste doživjeli njihovu sudbinu pa vas to ne zanima a trebalo bi itekako da vas zanima?Ista stvar je i sa srbima,bošnjacima,crnogorcima,
makedoncima,albancima i slovencima.Svi smo u istim govnima do guše zbog globalističkih sluga političara na vlasti i onih oko vlasti ali vas brine dešavanje u Ukrajini. Vjerujete vašim medijima koji vas bestijalno lažu pa vjerujte i dalje ako želite ostati idiot na kvadrat a ti isti mediji su tu ne da bi vam dali informacije kakve su vam potrebne već onakve kakve vlasti žele u vašim državama a to je sve samo nije istina.Oni vam prodaju laži,maglu,manipulacije i dezinformacije da bi vas mogli pljačkati do mile volje a onda vas uklonili s lica planete jer siromašni niste potrebni vašim vlastima.Kako vas stoko nije stid vašeg licemjernog načina razmišljanja?Stidite li se sebe???

Оцијенило је 13 особа

….. извор: https://vk.com/omavrinac72

.........................................………………………………..


И шта да мисли обичан човек данашњице, после читања оваквих текстова на друштвеним мрежама, где још нема цензуре?


Ништа, Осим да чита Оченаш, све чешће. И да се моли Светом Арханђелу Михаилу…

 


Нема коментара:

Постави коментар

Мирослав Лукић

Белатукадруз , Бела Тукадруз