Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

Петар Божовић: Нисмо ни осетили када су нам извадили мозак

недеља, 22. март 2020.

ХРОНИКА НЕДЕЉЕ, И ПОШАСТИ



Грађани старији од 65 година јутрос у набавци

Грађанима старијим од 65 година јутрос је омогућена куповина намирница и других потрепштина у периоду од 4.00 до 7.00.
Старијим од 65 година је због забране кретања због ризика да се заразе коронавирусом, омогућено да недељом у раним јутарњим сатима купују.
Министар за трговину Расим Љајић изјавио је да је интересовање старијих грађана било веће од очекиваног, али је организација била добра.
„Гужви је било, али се поштовала дистанца од два метра у реду, а у продавницама је било само онолико људи колико је дозвољено”, рекао је Љајић за РТС, јавља Танјуг.
Он је додао да су старијима од 65 година на улазу у продавнице дељене маске и рукавице. - извор: Политика

* *
ДУБАИ – Ирански врховни лидер ајатолах Али Хамнеи одбио је данас америчку помоћ у борби против коронавируса тврдећи да је вирус можда направљен у САД.
„Американци су неколико пута нудили помоћ Ирану у сузбијању вируса. Осим чињенице да постоје сумње да је Америка направила вирус, њихова понуда је чудна јер немају успеха у борби против вируса”, рекао је Хамнеи, јавља Танјуг. - извор >>>>

* *

Крушевац – Полицијска управа Крушевца саопштила је су њени припадници затекли једног тридесетшестогодишњака док је крао пиће из једне продавнице у граду у време полицијског часа.
Крадљивац је ухапшен, а на терет ће му бити стављено кривично дело крађа и непоштовање прописа за време епидемије. Извор - исти

* *

Dr. Fejzić, prvi čovjek koji je najavio Koronu: Morat ćemo se naučiti živjeti s virusom...

* *

 

*  *



*    * 

ŠTA ASTROLOGIJA KAŽE O PANDEMIJI KORONA VIRUSA?



https://youtu.be/Mj76qIcdbcE
*    *

Нема коментара:

Постави коментар

Мирослав Лукић

Белатукадруз , Бела Тукадруз